Termeni şi condiții 
Bine ați venit pe www.Ilincacharms.ro.
Ilincacharms.ro este administrat de  SC ILINCA CHARMS SRL, cu sediul social în Aleea Ulmilor, nr. 30, bl. A2, sc. B, ap. 51, Piatra Neamț, Jud. Neamț, înregistrată la Registrul Comerțului J27/1055/2018, CUI 40081470.
Imaginile produselor sunt în conformitate cu realitatea , existând posibilitatea de a avea culoarea ușor diferită, fapt datorat procesului de execuție a fotografiilor sau a setărilor monitorului.
Accesare site-ului www.Ilincacharms.ro presupune acceptarea termenilor şi condițiilor menționate mai jos. Pentru utilizarea în condiții optime a site-ului, vă sfătuim să le citiți înainte de a-l accesa.
Societatea își rezervă dreptul de a modifica termenii şi condițiile fără nici o notificare în prealabil, clienții putând consulta oricând versiunea actualizata.
Menționăm faptul că termenii şi condițiile se aplica tuturor utilizatorilor.
Definiții:
- cumpărător – persoană fizică sau juridică care cumpără produse de pe site-ul www.Ilincacharms.ro;
- vânzător – societatea SC ILINCA CHARMS SRL cu sediul în Piatra Neamț, Aleea Ulmilor, nr. 30, bl. A2, sc. B, et. 4, ap.51, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J27/1055/2018, CUI 40081470;
- site – domeniul www.Ilincacharms.ro şi subdomeniile acestuia;
- comanda – forma de comunicare între vânzător şi cumpărător, sub forma de document electronic, cu rol de mijlocire între părți, prin care vânzătorul consimte să livreze bunurile şi cumpărătorul sa le primească şi să efectueze plata;
- bunuri – produsele menționate în comandă, ce urmează a fi furnizate cumpărătorului, de către vânzător.

Drepturile de autor
Conținutul site-ului www.Ilincacharms.ro, texte, imagini şi orice date şi elemente de pe acesta, este proprietatea SC ILINCA CHARMS SRL.
Materialele şi modelele prezentate pe site sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală şi apărate de legea drepturilor de autor. Pentru reclamații cu privire la aceste drepturi, puteți folosi adresa de email office@ilincacharms.ro
Folosirea fără acordul societății a oricărui element de pe site, se va sancționa conform legilor în vigoare.
Garanție
În vederea beneficierii pe deplin de perioada de garanție, te rugăm să păstrezi documentele de achiziție, certificatul de garanție şi să respecți sfaturile menționate mai jos.
Garanția se acordă doar atunci când caracteristicile produsului diferă sau când există defecte de fabricație.
În cazul folosirii improprii a bijuteriilor (lovituri, zgârieturi, rupturi, decolorări), nu va putea avea fi invocată garanția.
Intretinerea bijuteriilor din argint nu trebuie neglijata. Argintul isi schimba culoarea deoarece oxideaza la contactul cu aerul. De asemenea, argintul este un metal relativ moale care se poate zgaria usor. Pentru a mentine aspectul bijuteriilor din argint este necesara o ingrijire atenta si o metoda de pastrare adecvata a acestora.Una dintre cele mai simple si eficiente moduri de a pastra bijuteriile curate este acela de a le purta. Contactul cu pielea si cu imbracamintea va lustrui usor argintul si ii va da o stralucire fina.In forma sa pura, argintul este moale si maleabil, de aceea pentru a avea duritatea necesara in confectionarea bijuteriilor acesta este combinat cu alte aliaje. Astfel denumirea de argint 925 vine de la faptul ca in amestec se afla 92,5% argint pur, iar 7,5% alt aliaj.De asemenea, si alti factori precum produsele de infrumusetare și transpirația pot provoca o innegrire mai rapida a bijuteriei.
        SFATURI DE INTRETINERE
1. Păstrați-le într-un loc adecvat
Bijuteriile trebuie păstrate într-un loc uscat, departe de umiditate şi de sursele directe de lumină şi căldură. Vă recomandăm folosirea casetelor de bijuterii căptușite cu material moale şi a săculeților din material moale. Evitați păstrarea mai multor bijuterii la un loc, așezate una peste alta, pentru a evita zgârieturile.
2. Curățați-le în mod corect
Recomandam folosirea de soluții de curățare specifice materialului folosit. De exemplu, accesoriile de argint se curăţă cu ajutorul unei soluții speciale, procesul fiind relativ simplu – se introduce accesoriul în soluție pentru câteva minute şi se șterge apoi cu o cârpă moale. În cazul în care alegeți clasica metoda de curățare cu ajutorul pastei de dinți, folosiți o periuță moale, deoarece în caz contrar, vor apărea zgârieturi.
Indiferent de metoda aleasă şi a soluției de curățare, asigurați-vă mai întâi de faptul că acestea nu vor altera materialul.
3. Feriți-le de contactul cu apa sau diferite substanțe chimice
Atunci când trebuie să aveți contact cu apa, fie că este vorba de baie, mers la piscina sau spălat pe mâini, feriți contactul acestora cu apa, deoarece clorul folosit în procesul de dezinfectare va altera in timp aspectul părților metalice ale bijuteriilor.
Evitați contactul direct al bijuteriilor cu parfum, loțiune, fixativ sau săpun.
4. Oxidarea
În anumite condiții, accesoriile din metal prețios sau neprețios se pot oxida. Cauzele constau în expunerea lor la umiditate excesivă, la transpirația pielii, la substanțe chimice.                                                                                                                                          
5.Bijuteriile IlincaCharms nu contin elemente sudate.Dupa primirea comenzii puteti merge la orice bijutier pentru a suda zalele, pentru un plus de siguranta.Bijuteriile ce sunt alcatuite din mai multe charmuri atasate in timp pot aparea zgarieturi ,o consecinta fireasca valabila pentru toate metalele.                                       Cum comand
Produsele pot fi comandate:
- online, de pe site
- telefonic – de luni pana vineri în intervalul orar 9.00-17.00, la numărul de telefon 0759604296
- prin email – la adresa office@ilincacharms.ro
Selectați produsele dorite şi adăugați-le în coșul de cumpărături. Completați datele necesare procesului de facturare şi finalizați comanda. 
Toate bijuteriile  Ilinca Charms sunt lucrate manual, în baza comenzilor primite de la clienți.
Preturile afișate pe site sunt în Ron şi nu includ taxele de curier.
Societatea nu impune o cantitate minimă pentru comenzi.
Pentru evitarea blocării accesului pe site, vă rugam să furnizați date reale, concrete şi actuale.


Contact
SC ILINCA CHARMS SRL
Sediu social: Aleea Ulmilor, nr. 30, bl. A2, sc. B, et. 4, ap. 51, Piatra Neamț, Jud. Neamț, România


Pentru detalii, vă rugăm contactați-ne la office@ilincacharms.ro  sau la nr. de telefon 0759604296
Vă mulțumim !

Întrebări frecvente
Comanda online
Pentru a plasa o comandă online, nu este necesar in mod obligatoriu să vă înregistrați pe site. Selectați produsele, adăugați-le în cos şi trimiteți comanda.

Cum pot anula o comanda?
Pentru a anula o comanda înainte de începerea procesului de fabricație, vă rugăm să ne contactați telefon sau prin email.

Ambalarea produselor
Produsele Ilinca Charms sunt ambalate în plicuri standard cu mesaje personalizate pe cartonas.

Mărimi
Brățările şi lănțișoarele Ilinca Charms sunt ajustabile, fiind disponibile pentru femei, bărbați şi copii.

Îngrijirea accesoriilor
Pentru a dăinui în timp, trebuie evitată purtarea acestora pe timpul nopții, contactul cu apa si produse chimice. Pentru mai multe detalii, consultați rubrica „Sfaturi de întreținere”, din Termeni şi condiții.

Despre
ILINCA CHARMS a fost înființată din pasiune şi dragoste faţă de lucrurile unice care aduc însemnătate în viața oamenilor.
Fiecare piesă făurită de către noi, încălzește sufletul şi smulge zâmbete, transmițând şi sugerând prietenie, dragoste, afecțiune.
În bijuteriile Ilinca Charms veți găsi îmbinarea perfectă între tradiție, simplitate şi modernism.
Dăruiește zâmbete cu ajutorul creațiilor noastre.

Contact
Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de informații sau întrebării necesare.
Ne puteți contacta folosind informațiile de mai jos sau prin intermediului formularului de contact.

SC ILINCA CHARMS SRL
Sediu social: Aleea Ulmilor, nr. 30, bl. A2, sc. B, et. 4, ap. 51, Piatra Neamț, Jud. Neamț, Romania
Telefon: 0759604296
Email:office@ilincacharms.ro