Politica de retur


Conform O.U.G. 34/2014, produsele achiziționate la distanță, pot fi returnate.
Clientul are dreptul de a sesiza comerciantul în scris, intenția sa de renunțare la achiziționarea produsului, în termen de 14 zile de la primirea acestuia, conform dispozițiilor legale OUG 34/2014, la adresa sediului sau prin email, furnizând detaliile necesare demarării procedurii de retur.
Produsul va fi returnat prin același serviciu de transport prin care s-a efectuat primirea, costul transportului fiind suportat de către consumator, conform OUG 34/2014.
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare ca şi la primire, nefolosite şi în ambalajul original, având atașate documentele originale de achiziție.

PRODUSELE  PERSONALIZATE NU SE POT RETURNA . Conform O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:

produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. Conform legii, bijuteriile gravate/personalizate, realizate conform specificatiilor clientului nu se pot returna. 

Legea o gasiti  aici:  http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Societatea își rezervă dreptul de a refuza returul pentru produsele care nu respectă condițiile de returnare. Nu acceptam retur pentru produsele deteriorate, purtate sau modificate.Pentru retur, vă rugăm să ne contactați prin email la office@ilincacharms.ro sau sa completati formularul de retur din sectiunea Contul meu. 

 https://ilincacharms.ro/index.php?controller=my-account

Clientul poate solicita returnarea valorii sau înlocuirea produsului. În cazul în care Ilinca Charms nu poate înlocui produsul, va returna contravaloarea sa, în termen de  15 zile lucratoare.Dacă doriți să anulați o comandă înainte de începerea procedurii de livrare, vă rog să ne contactați la office@ilincacharms.ro.Comerciantul își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care nu ridică comanda sau o refuză, creând astfel un istoric negativ.