Livrare şi plată


Produsele achiziționate pot fi plătite:

Plata ramburs la curier

Plata transfer bancar în contul societății  ILINCA CHARMS SRL 

In cazul produselor personalizate (fotogravura,mesaj personalizat) se percepe avans jumatate din suma produsului,plata se face in contul societatii  ILINCA CHARMS.SRL ,diferenta de plata se face ramburs la primirea coletului.Dupa achitarea avansului,comanda va fi confirmata si procesata in timpul stabilit.

     LA PRIMUL COLET NERIDICAT NE REZERVAM DREPTUL DE A NU MAI EXPEDIA A DOUA OARA COMANDA PRIN SISTEM PLATA RAMBURS!!!

Produsele IlincaCharms nu se află pe stoc în momentul plasării comenzii. Din momentul confirmarii acesteia,finalizarea dureaza intre 3-5 zile lucratoare.

Livrarea prin curier va fi făcută prin Urgent Cargus. Preturile variază în funcție de zona.

  - aria de acoperire a curierului - 16 RON
  - în afara ariei de acoperire a curierului – detalii prin email sau telefonic.

Dacă aveți preferințe în legătură cu data sau ora de livrare, vă rugam să completați căsuța pentru comentarii de la final.

Societatea nu răspunde de întârzierile apărute în procesul de livrare, acesta desfășurându-se prin intermediul unei surse externe.Trebuie luat in considerare ca in perioada sarbatorilor timpul de livrare se poate decala,cauza fiind volumul mare de lucru.

În cazul deteriorării conținutului sau coletului, culpa revine societății de curierat conform legislației în vigoare. Dacă va fi demonstrată culpa firmei de curierat, şi vom fi înștiințați în termen de 48 de ore de la primirea coletului, vom înlocui produsele.Pentru o bună desfășurare a procesului de livrare, este necesar ca produsele comandate să fie în stoc sau să se ia în considerare perioada aferentă producției care poate varia în funcție de complexitatea comenzii (gravare, nr. produse comandate). Din acest motiv, livrarea poate fi decalată.Luați în considerare faptul că preturile se pot schimba oricând. De aceea, vă recomandăm să verificați prețul final în cadrul procedurii de achiziție.